... за здрава иднина

Домашна посета

Ви стоиме на располагање
Тимот на ПЗУ Мултимедика и ПЗУ Мултимедика Интерна ви стои на располагање кога станува збор за брзо и професионално извршување на прегледи во домашни услови. Не двоумете се да не контактирате!

Тел: 02 3231/882

Лесно достапна

Лоцирана во срцето на главниот 
ПЗУ Мултимедика и ПЗУ Мултимедика Интерна се лоцирани во срцето на главниот град - Скопје, во близина на соборниот Храм Св. Климент Охридски 

Искусен тим

Пријателски настроени професионалци
ПЗУ Мултимедика и својот тим од професионалци со повеќе од 30 години искуство, надополнето со користење на најсовремена опрема ви овозможуваат прецизна дијагностика, лекување и совети за здрав живот.

Најнови Вести

Светска Здравствена Организација

"Здравјето е најголемото богатство во животот на луѓето!"

ПЗУ Мултимедика

Вашата здрава иднина е наш приоритет!

Back to top