Адреса: Аминта Трети Бр.60 (поранешна Ленинова Бр. 60), Скопје, Р. Македонија
Пон-Пет Мултимедика Интерна 08:00-16:00 / Мултимедика Општа 10:00-16:00
+389 2 3231 882
Испратете е-порака. Сите полиња со ѕвездичка (*) се задолжителни.