ПЗУ Мултимедика има итна потреба од доктор специјалист интернист, со лиценца за работа. Заинтересираните кандидати можат да  аплицираат Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Спец. Интернист Д-р. Ирина Сотирова-Бухова гостува во Фактор Здравје на телевизија Телма. Темата на овој раговор се однесува на "Ракот на белите дробови".

Повеќе...
Мултимедика

 

 ПЗУ Мултимедика, за своите матични пациенти еднаш годишно спроведува бесплатен интернистички преглед.

Повеќе...

Спец. Интернист Д-р. Ирина Сотирова-Бухова гостува во Фактор Здравје на телевизија Телма. Темата на овој раговор се однесува на "Воспаление на белите дробови" уште познато како Пневмонија.

Повеќе...
Мултимедика

ПЗУ Мултимедика Интерна има потреба од медицинска сестра со положен државен испит и работно искуство. Заинтересираните кандидати можат да испратат кратка биографија заедно со CV.

Повеќе...