РАБОТИМЕ СО СИНИ КАРТОНИ

 

Што нудиме?

Комбинација од повеќе од 30 годишно искуство надополнето со користење на најсовремена технологија при дијагностика и подобрување на вашата здравствена состојба.

 

Општа Амбуланта - Матичен Лекар
 
ЕХО Дијагностика
 • ЕХО на Срце
 • ЕХО на Абдомен
 • Доплер на крвни садови на врат 
Преглед и терапија во домашни услови
 • ЕХО
 • ЕКГ
 • Аплицирање на мускулна интравенозна терапија

Специјалистичка Интернистичка Ординација

 

 • ЕКГ
 • ЕКГ Холтер
 • АБП Холтер - 24 часовен мониторинг на крвниот притисок
 • Совети за здрава исхрана
 • Детоксикација на организмот

Што испорачуваме?

Здрава иднина преточена преку совети за подобрување на начинот на живот.