Вашата здрава иднина е наш приоритет.

ПЗУ Мултимедика - ординација по општа медицина и ПЗУ Мултимедика интерна, лоцирани во срцето на Скопје, од нивното основање во 2002 година се грижат за вашето здравје овозможувајќи ви безгрижна здрава иднина. ПЗУ Мултимедика - ординација по општа медицина, има договор со Фондот за Здравствено Осигурување и во моментот пружа здравствени услуги на повеќе од 1200 матични пациенти. Тимот заслужен за професионално извршување на услугите се состои од високо квалификувани индивидуалци чија професионалност е многупати досега докажана.
ПЗУ Мултимедика интерна - ординација по интерна медицина, има договор со Фондот за Здравствено Осигурување и спроведува комплетни интернистички прегледи. За професионалното извршување на услугите е задолжен високо квалификуван специјалист интернист со повеќе од 25 годишно работно искуство.

Комбинацијата од повеќе годишното искуство надополнето со користењето на најсовремена медициска апаратура ни овозможува лесно и прецизно дијагностицирање на вашата здравствена состојба. Без оглед дали ви е потребен само совет, или здравствена помош, НИЕ СМЕ ТУКА ДА ВИ ПОМОГНЕМЕ.