Спец. Интернист Д-р. Ирина Сотирова-Бухова гостува во Фактор Здравје на телевизија Телма. Темата на овој раговор се однесува на "Воспаление на белите дробови" уште познато како Пневмонија.

 

" width="860" height="615" frameborder="0" allowfullscreen="">